Det nya?

Gott nytt år!
 
2015:
- året då hela min världsbild förändrades när min moster gick bort efter flera års kamp mot cancer. Året då jag för första gången i mitt liv fått känna riktig sorg, året då saker inte blev som det var tänkt. Året då planer raserades och nya skapades, året då möten lett till ingeting och allting, på samma gång. Året som jag kanske allra helst egentligen hade velat glömma. Jag tänker tillbaka och det mest är fortfarande så grått, så tungt och så svart. Svårt att förstå, att på riktig förstå - det kommer i omgångar, vågor, ena sekunden är man okej och nästa är man ledsen. "Det finns en gläjde större än sorgen, glädjen att minnas." - det är viktigt! 
 
2016:
- året som förhoppningsvis blir bättre än 2015, eller åtminstone inte lika mörkt. Men det blir vad man gör det till! Got to stay positive! Jag har inte bestämt mig för om jag ska sätta upp mål, stora och många mål - eller om jag ska liksom bara kämpa på och åter igen misslyckas för att jag inte gjort en plan. Ni ser ju, svårt val? Haha. 
 
Om 2015 lärde mig något så var det att inte ta någon för givet, ingenting egentligen! Att tänka mera på sig själv, är man inte hel själv kan man inte hjälpa andra. Den enda du ska leva resten av ditt liv med på riktigt är ju dig själv! Då är du den enda personen som förtjänar ovilkorlig kärlek och omtanke från dig själv! Tryck inte ner dig själv, gör inte narr av dig själv och för *** skull, tappa inte dig själv till förmån för andra! Du är viktig! Det vill jag komma ihåg och kämpa för detta året!
 
Bonus, visa tacksamhet, tänk efter på vad som gör dig tacksam istället för på vad som gör dig upprörd eller arg. Positiva tankar är mycket trevligare än negativa!
 
Så, gott nytt år - se för fan till att göra 2016 till just ditt år!